Цвет за станаре Геронтолошког центра на изложби цвећа

Станари центра на изложби цвећа у Тврђави

Станари центра на изложби цвећа у Тврђави

У оквиру подршке и бриге о особама „трећег доба“, Градска општина Палилула је организовала обилазак изложбе цвећа у нишкој Тврђави за кориснике услуга Геронтолошког центра у Нишу.

Деке и баке, који се налазе у овој установи, дочекали су председник општине проф. др Игор Новаковић, председник Скупштине Милан Ђурђевић, секретар Скупштине Весна Јовановић-Јанковић и Бојан Илић, начелник Управе Општине, са сарадницима, члановима општинског Већа.

Гости из Геронтолошког центра су обишли изложене експонате цвећа и украсног растиња на отвореном простору али и у изложбеном павиљону у Тврђави. Након веома срдачног дружења руководства општине Палилула са пензионерима и послужења, председник Новаковић је свим учесницима овог „цветног излета“ поделио цвет руже као знак пажње и уважавања.

Поставку цвећа у Тврђави је ове године веома успешно оранизовало ЈКП „Горица“ у Нишу. Обилазак „Изложбе цвећа 2009“ је организован и у сарадњи са ЈКП „Медиана“ у Нишу, које је обезбедило превоз учесника ове манифестације.

Иначе, Градска општина Палилула у сарадњи са Центром за социјални рад „Свети Сава“ у Нишу, почетком 2008. године је реализовала пројекат „Интеграсана социјална и здравствена заштита старих на територији Градске општине Палилула“. Са овим пројектом се наставља крајем октобра месеца и у 2009. години.

У прилогу је фото-репортажа (Д. Видојковића) са овог догађаја.

[Gallery not found]
Категорија: Опште информације | Ознаке: , , , , .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *