Нови шалтер за плаћање рачуна погребних услуга у Нишу

JKP_ONAНишлије, чији су најближи сахрањени на нишком Новом гробљу, као и на Новом гробљу „Гумна“ и Старом гробљу у Нишкој Бањи, од почетка септембра 2014 године, моћи ће своје обавезе да измире и на посебном шалтеру, у улици Наде Томић бр. 7.

03_Tvrdjava

Јавна комунална предузећа „Горица“ Ниш и „Обједињена наплата“ Ниш, отварањем новог шалтера, олакшали су грађанима Ниша плаћање рачуна за закуп гробних места и одржавање гробља као објекта. Нишлије, чији су најближи сахрањени на нишком Новом гробљу, као и на Новом гробљу „Гумна“ и Старом гробљу у Нишкој Бањи, од почетка септембра 2014 године, моћи ће своје обавезе да измире и на посебном шалтеру, у просторијама ЈКП „Обједињена наплата“ у улици Наде Томић бр. 7.

До сада је плаћање ових рачуна било могуће на локацијама на којима су просторије ЈКП „Горица“. Радно време ових благајни је од 7 до 14 часова, у Радној јединици „Гранит“ и у Тврђави – радним данима, а на Новом гробљу – сваког дана у недељи.

 

Новим начином наплате грађанима је омогућено да своје обавезе измире и у поподневним сатима.
img_0031Из ових средстава одржавају се нишка гробља о којима се стара Сектор „Погребне услуге“ Јавно комуналног предузећа „Горица“.

 

Треба поменути да уредно плаћање рачуна, омогућава боље одржавање гробаља као објеката, као и културан и цивилизацијски однос према вечном почивалишту, које су грађани одабрали за своје најмилије.

Категорија: Опште информације

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *