Novi šalter za plaćanje računa pogrebnih usluga u Nišu

JKP_ONANišlije, čiji su najbliži sahranjeni na niškom Novom groblju, kao i na Novom groblju „Gumna“ i Starom groblju u Niškoj Banji, od početka septembra 2014 godine, moći će svoje obaveze da izmire i na posebnom šalteru, u ulici Nade Tomić br. 7.

03_Tvrdjava

Javna komunalna preduzeća „Gorica“ Niš i „Objedinjena naplata“ Niš, otvaranjem novog šaltera, olakšali su građanima Niša plaćanje računa za zakup grobnih mesta i održavanje groblja kao objekta. Nišlije, čiji su najbliži sahranjeni na niškom Novom groblju, kao i na Novom groblju „Gumna“ i Starom groblju u Niškoj Banji, od početka septembra 2014 godine, moći će svoje obaveze da izmire i na posebnom šalteru, u prostorijama JKP „Objedinjena naplata“ u ulici Nade Tomić br. 7.

Do sada je plaćanje ovih računa bilo moguće na lokacijama na kojima su prostorije JKP „Gorica“. Radno vreme ovih blagajni je od 7 do 14 časova, u Radnoj jedinici „Granit“ i u Tvrđavi – radnim danima, a na Novom groblju – svakog dana u nedelji.

 

Novim načinom naplate građanima je omogućeno da svoje obaveze izmire i u popodnevnim satima.
img_0031Iz ovih sredstava održavaju se niška groblja o kojima se stara Sektor „Pogrebne usluge“ Javno komunalnog preduzeća „Gorica“.

 

Treba pomenuti da uredno plaćanje računa, omogućava bolje održavanje grobalja kao objekata, kao i kulturan i civilizacijski odnos prema večnom počivalištu, koje su građani odabrali za svoje najmilije.

Kategorija: Opšte informacije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *